U novom Foto Studiju u Prokuplju, počela je akcija – HAPPY HOUR.

Zapravo, ako želite fotografisanje u foto studiju (devojke, momci, parovi) u terminu od 13.00-13.20 ili od 13.30-13.50h, po sniženoj, akcijskoj ceni, pogledajte detalje u nastavku.

do 20 min – 6 obrađenih fotografija – 3 odevne kombinacije – 1.000 din (obrađene fotografije dobijate na Vaš e-mail) /// za taj vremenski period se odradi oko 30 fotografija, ali zajedno biramo najbolje.

(10 obrađenih fotogafija – 1.500 din; 15 obrađenih – 2.000 din)

-NAVEDENE CENA VAŽE SAMO OD 16.10.-30.11.2023, RADNIM DANIMA, KAD JE SLOBODAN TERMIN.

Standardne cene pogledajte na linku – kliknite ovde.

U studiju imamo nekoliko pozadina (u beloj, crnoj, sivoj i zelenoj boji). Vi trebate poneti odeću u kojoj želite da se fotografišete.

Pogledajte primere fotografisanja na pretraživaču – kliknite na

devojke

momci

parovi

da bi imali ideje za oblačenje i predložili nam šta Vam se najviše dopada.

Ukoliko je osoba maloletna, potrebno je da pođe roditelj/staratelj kako i potpisao/odobrio fotgorafisanje.

Zakažite Vaš termin na viber broju +381 63 427 577

U oktobru je akcija – MESEC BEBA, novembar je akcija za fotografisanje TRUDNICA, dok je decembar rezervisan za specijalne novogodišne fotografije u studiju.

NAŠA FACEBOOK STRANICA – https://www.facebook.com/FotoStudioProkuplje

NAŠA INSTAGRAM STRANICA https://www.instagram.com/FotoStudioProkuplje

USLOVI SARADNJE – KLIKNITE OVDE

KONTAKT – KLIKNITE OVDE

Kao što ste nas Vi kontaktirali videvši fotografije koje smo radili, tako postoji mogućnost da i drugi klijenti, gledajući Vaše fotografije, požele da nas angažuju. Ukoliko ne želite da fotografije i snimke koje smo napravili koristimo u svrhu svoje promocije (društvene mreže, web prezentacija, fotografski portali, konkursi), tj. ukoliko ne dajete saglasnost da objavimo Vaše fotografije, doplata za poverljivost, odnosno uskraćenu mogućnost reklamiranja je 30% od vrednosti standardne cene paketa. Ova stavka se definiše prilikom sklapanja ugovora.