Za Vaš kompletan užitak preporučujemo naše hedonističke kutke koji su dostigli savršenstvo u  harmoniji komfora i prefinjenog prostora. Intiman i prefinjen ambijent u kome je svaki kutak pažljivo osmišljen kako bi obezbedio komfor i ugodan boravak naših gostiju je ono po čemu su naši hoteli prepoznatljivi.

Za trenutke hedonizma odakle se pruža fantastičan pogled na ceo Niš, u našim restoranima  „Sunset“, “Constantinus”, “VIP”  i “Helena” možete uživati uz raznovrsnu ponudu menija koji sadrži nacionalna jela prepoznatljiva za ovo podneblje kao i internacionalna jela poput mediteranske, azijske i evropske kuhinje.

Posebnu draž restorana čini fina selekcija domaćih i stranih vina, egzotična jela od morskih plodova i atraktivan izbor naših specijaliteta spremljenih s ljubavlju vrhunskog tima kuvara.

Nakon Vaših svakodnevnih obaveza, možete se opustiti u udobnom kutku  Foaje Bara uz finu selekciju koktela, aperitiva i apetisana.

Tokom leta možete uživati u staklenoj bašti restorana ili Letnjeg bara pored otvorenog bazena uz panoramski pogled na grad i uz raznovrsnu ponudu kanapea, salata, dezerta i egzotičnih koktela i vina. 

Adresa:

Durmitorska prilaz br.1, 18 000 Niš, Srbija

Tel: +381 18 282 222+381 18 505 800

recepcija@tamiresidence.com

https://www.tamiresidence.com/