U novom Foto Studiju u Prokuplju, oktobar je MESEC BEBA i NOVOROĐENČADI, kao i DECE do 12 godina statosti.

Ako želite lepe fotografije vaših beba (starosti 0-12 meseci) ili dece (do 12 god) u našem foto studiju, samo u oktobru je akcijski popust.

do 30 min – 6 obrađenih fotografija – 3 odevne kombinacije – 1.000 din (obrađene fotografije dobijate na Vaš e-mail) /// za taj vremenski period se odradi oko 30 fotografija, ali zajedno biramo najbolje.

(10 obrađenih fotogafija – 1.500 din; 15 obrađenih – 2.000 din)

-NAVEDENE CENA VAŽE SAMO ZA MESEC OKTOBAR

Standardna cena je 3.000 din, i ona je u ostalim godišnjim mesecima.

U studiju imamo nekoliko vrsta/modela prekrivača, korpi, klupicu, tabure, stolice … i slične predmete, kao i pozadine u beloj, crnoj, sivoj i zelenoj boji. Vi trebate poneti odeću za dete u kojoj želite da se fotografiše, a ako želite, ponesite i neku igračku/rekvizit ili nešto što će ulepšati fotografije.

Pogledajte primere novorođenih beba na pretraživaču – kliknite na

primer 1 i

primer 2 ,

kako bi imali ideje za oblačenje i predložili nam šta Vam se najviše dopada.

Zakažite Vaš termin na viber broju +381 63 427 577

U novembru je nova akcija – MESEC TRUDNICA, dok je decembar rezervisan za specijalne novogodišne fotografije u studiju.

NAŠA FACEBOOK STRANICA – https://www.facebook.com/FotoStudioProkuplje

NAŠA INSTAGRAM STRANICA https://www.instagram.com/FotoStudioProkuplje

NAPOMENA: Samohrani i razvedeni roditelji (sa decom do 18 god) za studijski photosession dobijaju dodatni popust. Kad je mesec akcije, dobijaju duplo više fotografija za isti novac. Kada je fotografisanje u ostalim mesecima, cene su duplo manje od standardnih paketa. Fotografisanje može biti porodično ili fotografisanje dece tih roditelja.

USLOVI SARADNJE – KLIKNITE OVDE

KONTAKT – KLIKNITE OVDE

Kao što ste nas Vi kontaktirali videvši fotografije koje smo radili, tako postoji mogućnost da i drugi klijenti, gledajući Vaše fotografije, požele da nas angažuju. Ukoliko ne želite da fotografije i snimke koje smo napravili koristimo u svrhu svoje promocije (društvene mreže, web prezentacija, fotografski portali, konkursi), tj. ukoliko ne dajete saglasnost da objavimo Vaše fotografije, doplata za poverljivost, odnosno uskraćenu mogućnost reklamiranja je 30% od vrednosti standardne cene paketa. Ova stavka se definiše prilikom sklapanja ugovora.